Project Spanje

“Finca la Maya”

 

Wij kochten drie jaar geleden een finca in Spanje. “Finca la Maya” ligt aan de buitenzijde van het dorp Guadalest, op 12 km van de zee.

Het is een brokje prachtige natuur waar de terrassen vol staan met nisperobomen, amandelbomen, sparren, madroñostruiken en wilde planten. Er is een bron en op bepaalde periodes in het jaar komen de everzwijnen tot hier. Je kan er genieten van de zon, het immense uitzicht en de rust van de omgeving.

Het is een unieke plek gelegen in de adembenemende pracht van de bergen ten noorden van Alicante.

We werken er aan de uitbouw van een kleinschalig project, met de bedoeling om cursussen, workshops en vakanties aan te bieden aan kleine groepen. Of om aan belangstellenden de kans te geven zelf een cursus op te zetten. Door de administratieve beslommeringen is de bouw nog niet van start gegaan. Daarom kunnen we momenteel nog niets organiseren of vakantiegasten laten logeren. We hopen dat de energie zich snel zal aandienen om alles mogelijk te maken, zodat we in de zomer van 2010 van start kunnen gaan. Ons plekje bezoeken kan wel als wij er zijn. Neem dan even contact met ons op.

Wie nu al wil genieten van de streek kan er terecht op enkele plaatsen.

Bij Dix Ben en Mimi in La Nucia:
00 34 966 89 6002, email: mimibendix@telefonica.net

Bij Nathalie Amand:
00 34 639028934, zie link www.guadalest-chines.com

Bij Stijn Lohman:
00 34 96 597 23 80, La Higuera

 

 

Agenda

 

Infodag Klankschaalinitiatie

wordt later meegedeeld

 

Opleiding Klankhealer

meerjarige opleiding
vanaf oktober 2010

 

Droomtraining

Deze opleiding heeft tot doel mensen te trainen die actief en creatief met symbolen willen bezig zijn.