� Begeleiding naar relaxatie, stresspreventie, emoties en rebalancing
 

Individuele begeleiding


Elkeen die nood heeft aan het verwerven van inzichten of therapeutische begeleiding wenst, kan beroep doen op ons. Een brede waaier van invalshoeken en mogelijkheden zijn voorhanden. Afhankelijk van de behoefte van elk individu wordt een “persoonsgerichte” aanpak uitgewerkt en aangeboden. Een samengaan van meerdere disciplines komen aan bod.

Onze invalshoeken zijn o.a.

Klankhealing, relaxatie en stresspreventie.


Klankschalen brengen door hun merkwaardige samenstelling, zachte, zuivere, ontspannende klanken naar voor die snel inwerken op ons energiesysteem. Ze produceren tegelijkertijd een brede waaier van tonen en zeer doordringende vibraties. Vele kleine en grotere ongemakken zijn te wijten aan het uit balans zijn van ons energiesysteem. Door de grote druk van de dagelijkse beslommeringen ervaren we af en toe een gevoel van moeheid, afnemende kracht, neerslachtigheid, stress.

Dit zijn allemaal uitingen van disharmonie. Wanneer er hiervoor onvoldoende aandacht is kunnen zich allerlei klachten aandienen en worden we ziek. Ons lichaam is in staat om zowel de klanken, als de vibraties op een snelle en gerichte manier op te nemen. Klanken komen via het gehoor naar binnen, maar ook via de huid.

Een onderdompeling in een zee van klank laat toe dat de subtiele trillingen beter kunnen doordringen op alle niveaus.
Ze brengen ons snel in alfabewustzijn waardoor zowel onze zenuwbanen als ons energiesysteem beroerd worden. Dit geeft een snelle en diepgaande ontspanning.

Beelden en symbolen.


Dromen en vergeten herinneringen kunnen snel weer naar de oppervlakte komen. Deze weg helpt doeltreffend om psycho-somatische klachten op te sporen en te harmoniseren.

Bij psychosomatische klachten, energieverlies, depressie, gevoel van lusteloosheid, onmacht, twijfels, kan het werken met dromen en symbolen een doeltreffende manier zijn om niet verwerkte emoties op te sporen en te transformeren.

Wanneer pijnlijke emoties uit ons energiesysteem en uit ons lichaam gehaald zijn ontstaat er harmonie, we verhogen ons zelfvertrouwen en onze kracht.

Advies en coaching


Bij belangrijke stappen in het leven zoals veranderen van werk, relatieproblemen, bijscholing, ongenoegen in de huidige situatie enz…, heeft men soms behoefte aan adviezen van een buitenstaander.

Op zo een moment kan een luisterend oor belangrijk zijn. Raadgevingen over een bepaald onderwerp, inzichten in problemen, hulp bij te zetten stappen zijn wijzers bij de richting die iemand wil inslaan. Een gesprek in dit verband kan deugd doen en ondersteunend werken.

Chakrahealing en rebalancing


Het uitbalanceren van de chakra’s kan belangrijk en nodig zijn als ondersteuning van andere disciplines.

Begeleiding met klankschalen bij zwangerschap.


Klankschalen gebruiken op een efficiënte manier kan heel erg ondersteunend werken tijdens de zwangerschap. Tegelijkertijd brengt dit ontspanning en een balans op fysiek, emotioneel, energetisch vlak. Het kan tevens een voorbereiding zijn op de bevalling.

-- Meer info & Contact -->

 

 

In de Kijker:

 

Project Spanje

“Finca la Maya”

een unieke plek in de bergen ten noorden van Alicante, een brokje prachtige natuur waar de terrassen vol staan met nisperobomen, amandelbomen, sparren, madroñostruiken en wilde planten. Er is een bron en op bepaalde periodes in het jaar komen de everzwijnen tot hier. Je kan er genieten van de zon, het immense uitzicht en de rust van de omgeving.