Cd vol met klankschalenmuziek, in hogere sferen door concerten
 

CD's en Concerten

 

Nectar

Een cd volledig met klankschalenmuziek. Speciaal gemaakt om te ontspannen en te mediteren. Wil je tot rust komen en in slaap worden gewiegd, droom je graag weg, is het aangenaam om in hogere sferen te vertoeven, dan zal deze muziek je zeker aanspreken.De muziek is verfijnd, de dynamiek subtiel. Door de boventonen die harmonieus in elkaar vloeien lig je in een bad van klanken dat je volledig opknapt.

Deze CD is in eigen beheer uitgegeven. U kan deze rechtstreeks bij ons bestellen, via het contactformulier of via telefoon (016/29 28 50). Wij versturen hem dan met de post.

Hier een voorsmaakje:

 

Concerten, nog geen nieuwe data gepland

Wil je zelf een concert organiseren dan kan je ons alvast contacteren. Een concert op maat is een unieke beleving. Het brengen van concerten met klankschalen is steeds een boeiende ervaring voor allen die houden van dit soort muziek.Het is mogelijk om concerten aan te vragen voor een groep, als avondvullend programma voor een vereniging, ter gelegenheid van verjaardagen of (Kerst) vieringen e.a.

Afhankelijk van de inhoud of het doelpubliek bestaan er verschillende mogelijkheden zoals:

 • relaxerende concerten/ ligconcerten
 • aperitiefconcerten
 • familieconcerten
 • podiumconcerten
 • Verder kan er ook beroep gedaan worden op samenspel van klankschalenmuziek met andere muziek. De duurtijd van een concert kan gaan van een half uur tot een uur, afhankelijk van het soort concert en de inhoud ervan.

  Een zaal met goede akoestiek is een noodzaak om klankschaalklanken tot hun volste recht te laten komen. Indien er twijfel is hierover kan er door ons ter plaatse gegaan worden voor een controle. Bestel dus tijdig !!!!!!!

   

   

  Agenda

   

  Infodag Klankschaalinitiatie

  wordt later meegedeeld

   

  Opleiding Klankhealer

  meerjarige opleiding
  vanaf oktober 2010

   

  Project Spanje

   

  “Finca la Maya”

  een unieke plek in de bergen ten noorden van Alicante